Hodnocení obchodu

4,9 137 hodnocení
Přidat hodnocení
5
129x
4
5x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jozef Kocúr | 15.5.2021
D Avatar autora David | 12.5.2021
Velice vstřícní i při nestandardních pořadavcích. Děkuji za ochotu a vlídnost.
VV Avatar autora Vlastimil vondrys | 8.5.2021
Avatar autora | 3.5.2021
Avatar autora Milan Žitný | 26.4.2021
Knihu "Vzduchotechnika v REVIT" a príslušné súbory už ako začiatočník používam. Zdá sa že to bude dobré a nákup sa oplatil.
JP Avatar autora JAROSLAV PETRŽILKA | 3.4.2021
M Avatar autora Martin | 23.3.2021
Avatar autora | 19.3.2021
TN Avatar autora Tomáš Nadymáček | 17.3.2021
PS Avatar autora Peter Svoboda | 15.3.2021
Avatar autora | 4.3.2021
E Avatar autora Eva | 1.3.2021
Ano-rychlost
RH Avatar autora Radovan Hošek | 23.2.2021
Knížka došla obratem, tak jak bude trocha času, tak se do ní pustím, abych trochu do toho Bimu proniknul :-)
ZN Avatar autora Zdeněk Navrátil | 30.1.2021
Avatar autora | 28.1.2021
TN Avatar autora Tomáš Navrátil | 27.1.2021
Spokojenost. Rychle přišel mail s kodem (trial mi končil za 2 dny). Bonusy jsou lepší, než jsem čekal. Hlavně ten přehled knihoven i s návody atd. Placená knížka Začínáme s BIM je naopak slabší, ale to dorovná google.
Avatar autora | 25.1.2021
LS Avatar autora Lukáš Snopek | 18.1.2021
Spokojenost jak s nákupem, tak i následnou podporou.
TS Avatar autora Tomáš Soucha | 10.1.2021
Obchod vřele doporučuji, vše proběhlo velmi rychle a bez problémů. Oceňuji spousty rad pro začátky s programem Revit. Přechod z AutoCADu není tak lehký jak jsem si myslel, ale díky radám z Adeonu je to o dost lehčí
RD Avatar autora Roman Dudík | 7.12.2020
spokojenost, rychle, dobře..

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 137

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji.